Investorrådgivning

For ejendomsinvestorer udfører vi investorrådgivning ved vurdering af tilbud om køb af et ejendomsprojekt fra for eksempel en projektudvikler, vurdering af købsaftalen og opfølgning under projektets realisering samt medvirken ved aflevering og overdragelse af det færdige projekt.

Vi vurderer forhold som fleksibilitet og genanvendelse, projektets kvalitet, myndighedsforhold, tidsmæssige aspekter, pris og rentabilitet ligesom det bedømmes om købsvilkårene er hensigtsmæssige. Ofte udarbejder vi på vegne af investor og i samarbejde med sælger et egentligt byggeprogram for præcisering af funktioner, installationer, materialer og kvalitetsniveauer.

Ved køb af eksisterende fast ejendom udfører vi ofte en teknisk due diligence som omfatter en vurdering af grund og bygningers værdi og anvendelsesmuligheder samt vurdering af eventuelle risici.

Resultatet sammenfattes i en rapport til brug for købers vurdering af ejendommen.

Du er velkommen til at kontakte Lilholm & Partnere ApS for investorrådgivning. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 21 77 27 07 eller skriv til vores mail info@lilholmogpartnere.dk

✓​ Altid udgangspunkt i kundernes behov

✓​ Professionel og kompetent samarbejdspartner

✓​ Fremtidssikrende og værdiskabende løsninger

Lilholm & Partnere ApS

E-mail​:info@lilholmogpartnere.dk

Telefon: ​39 90 01 03

Telefon:​ 21 77 27 07